diamond retraite

high quality retraite

  • Verlang je naar meer verbinding met de mensen om je heen? Of met jezelf?
  • Ben je op zoek naar antwoorden op belangrijke levensvragen?
  • Ben je al een tijdje op zoek naar de balans in werkdruk?
  • Verlang je naar vernieuwing en positieve energie in je leven?

een programma op maat gemaakt voor jou

exclusieve retraite

.

Als ondernemer heb je succesvol een bedrijf opgebouwd. Of als directeur heb je grote verantwoordelijkheden. Je bent alles wat je verlangde: een mooi huis, gezin, en fijne vakanties. Je kunt genieten van de mooie dingen van het leven. 

Maar toch… je voelt dat je niet de beste versie van jezelf bent. Ongemerkt ben je van je pad geraakt. Het loopt allemaal wat moeizamer. Er is een gevoel van ‘leegte’ zonder dat je nu ongelukkig bent. Je omgeving merkt het aan je.

Je hebt al dingen geprobeerd om ervan af te komen, misschien wel meditatie of mindfulness. Maar dat heeft je niet (genoeg) geholpen. Of je dacht: dit gaat wel over maar na een tijdje kwam het weer terug. En tegelijkertijd spelen er levensvragen.

Je wilt weer vooruit en aan je wilskracht ligt het niet. Je wilt je weer lichter en compleet voelen.

Zonder drukte van binnen en buiten neemt de helderheid van je geest toe.

high quality retraite

Hoe helpt de retraite?


Deze exclusieve retraite geeft je tijd en ruimte om stil te staan bij dat wat voor jou echt belangrijk is. Alle antwoorden liggen in jezelf. 

Maar door de hectiek van de dag en de snelheid van het leven is het lastig om daar bij te komen. Met deze retraite sta je even stil om jezelf te kunnen vernieuwen. 

Antwoorden en nieuwe inzichten dienen zich aan. Door het aanspreken van die diepere laag in jezelf ga je weer meer innerlijke rust ervaren en een gevoel van voldoening en thuiskomen. 

Stilstaan bij wat voor jou echt belangrijk is.

diamond retraite programma

ruimte maken voor jezelf

.

aanpak

Het diamond programma is een exclusieve retraite op maat gemaakt voor jou. De aanpak in de retraite is gericht op bewustzijnsgroei en energiemanagement.

transformatie

Dat betekent onder andere dat je intuïtiever wordt en op een andere manier naar de wereld gaat kijken. En doordat je anders gaat kijken ga je ook andere en betere keuzes maken. Je leert dat een ontspannen manier van werken tot nog betere resultaten leidt dan hard werken en doorzetten. 

positief effect

Situaties die je nu nog veel energie kosten kun je loslaten. Je boort een nieuwe energie aan waardoor energie weer gaat stromen en vernieuwing ontstaat in jezelf. Dit heeft een positief effect heeft op je geluksgevoel, gezondheid en omgeving.

groeien vanuit rust

voor wie

Deze retraite is voor ondernemers, managers, directeuren die verdieping zoeken in zichzelf en leven maar niet goed weten hoe dit aan te pakken. 

Je verblijft op een locatie in de natuur voorzien van luxe en comfort. Precies de juiste omgeving om te groeien vanuit rust.

Het programma wordt zo samengesteld dat het past in jouw drukke agenda. Wil je meer weten hoe deze retraite eruit kan zien voor jou en wat het voor jou kan betekenen? 

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch gesprek. Ik vertel je dan wat je anders kunt doen om je leven een nieuwe impuls te geven.