Executive Coaching
LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Jezelf blijven ontwikkelen als manager, leidinggevende of zelfstandig ondernemer is belangrijk.

Als jij je ontwikkelt dan kan je team, afdeling of organisatie met je mee groeien. Daar waar het schuurt, spanning is, niet lekker loopt of terugkerende problemen zijn is ruimte voor groei. 

Met eigen zelfreflectie kun je ver komen. Met executive coaching krijg je meer diepgang én maak je een snelle leercurve door zodat je makkelijker je behoeften en wensen kunt realiseren.

ONTWIKKELING OP MEERDERE NIVEAUS

De gesprekken helpen je om inzicht te krijgen in interne belemmeringen en onderliggende drijfveren. Daarnaast onderzoeken we je potentieel en benutten we je innerlijke kracht zodat de gewenste verandering past bij jou en duurzaam is. Ontwikkeling vindt daarmee plaats op meerdere niveaus zodat je effectiever met situaties om kunt gaan.

Vraagstukken kunnen zijn op gebied van:

  • Interpersoonlijke relaties
  • Je staat voor een belangrijke keuze, wat is een wijs besluit?
  • Je hebt meerdere mogelijkheden, maar wat wil je écht
  • Je herkent belemmerende patronen, hoe ga je deze doorbreken?
  • Balans houden tussen werk en privé
  • Je wijze van leidinggeven

RESULTAAT

In de gesprekken die we hebben verkrijg je nieuwe inzichten. Dat brengt ruimte voor nieuwe mogelijkheden die je direct kunt je toepassen in de praktijk. Elk gesprek geeft je nieuwe energie!

PRAKTISCH

We starten met een intakegesprek. Zo kunnen we met elkaar kennis maken en dieper ingaan op de coachvraag. De ervaring leert dat er dan al een proces bij je in gang gezet wordt voor het gewenste resultaat. Jouw vraagstuk is het vertrekpunt van de coaching op maat. 

Coaching vind plaats in omgeving Utrecht of Haarlem. Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden. 

Neem contact op om een intakegesprek te plannen of voor meer informatie: info@creeerimpact.nl