Online bewustzijnstraining
GEEF JE OPTIMALE ZELF DE RUIMTE

Een online bewustzijnstraining om jezelf voorbij de grenzen van het ego te brengen en je werkelijke potentieel vrij te maken.

Je optimale zelf laat zich tijdens vakanties gemakkelijk zien. Je bent ontspannen, je krijgt gemakkelijk nieuwe inzichten op bestaande situaties, en kunt genieten van de kleine dingen.

De werkwerken zijn weerbarstiger. Er zijn continu factoren die een opgejaagd gevoel of onrust bij je kunnen veroorzaken: teleurstellende resultaten, tegenvallende projecten, moeilijke collega’s, weerstand van anderen, etc. Je kijkt dan uit naar momenten van kalmte, rust en ruimte. Het is echter onrust en spanning dat komt en gaat. Ontspanning en rust is altijd aanwezig omdat dit je werkelijke natuur is. 

De beste versie van jezelf is afgestemd op je natuurlijke zijn: ontspannen, krachtig en in balans. Je kunt dan optimaal functioneren om met jouw talenten waarde toe te voegen en het beste van jezelf in te brengen in situaties en gesprekken. 

OVER HET PROGRAMMA

EEN INNERLIJKE REIS VAN ZELFONTDEKKING, INZICHT EN INSPIRATIE

Je ontdekt wie je in essentie bent en vooral ook wie je niet bent. Je onderzoekt het ego – de identificatie met de geconditioneerde denkgeest – om zijn overlevingsmechanismen te ontmaskeren. 

Dit helpt je om het ego te doorzien en in beheer te krijgen. Je ervaart meer innerlijke vrijheid en vergroot je bewustzijn waardoor je je potentieel van wijsheid kunt benutten.

In de training wordt ook een brug gemaakt naar de dagelijkse praktijk. Je leert hoe je je nieuw verworven potentieel kunt inzetten in situaties en gesprekken.

OVERZICHT VAN DE MODULES

 1. Je bent niet wie je dénkt dat je bent – het ego en het ware zelf
 2. Geloof niet alles wat je denkt – inzicht in de werking van de mind
 3. Emotioneel meesterschap – zelfverdedigingsmechanisme en loslaten van emoties
 4. Ruimte maken voor effectiviteit – doorbreek belemmerende patronen
 5. De poort naar innerlijke vrijheid – kiezen voor het nu 
 6. Potentieel gericht werken – voorbij de grenzen van het ego
 7. Je weet meer dan je denkt – je intuïtie als navigatiesysteem

RESULTAAT

ZIJN WIE JE ALTIJD AL HAD WILLEN ZIJN

 • Een nieuw perspectief op jezelf en de wereld
 • Je kent jezelf op een diepere laag
 • je weet hoe je direct toegang hebt tot vrede en rust
 • je vergroot je vermogen tot diep luisteren
 • Je kunt jezelf leiden naar een grotere kwaliteit van aanwezigheid
 • scherper onderscheidingsvermogen tussen ego en je werkelijke Zelf
 • grotere intelligentie en wijsheid benutten dan de geconditioneerde denkgeest

"Breng hoofd, hart en handen in lijn met wie je ten diepste bent."

PRAKTISCH

VOOR DE VERDIEPING IN JEZELF

DIT KRIJG JE 

Je ontvangt elke week theorie en bijbehorend werkboek met praktische oefeningen en verdiepende opdrachten. Ook krijg je toegang tot 6 verschillende mp3 audiobestanden om je te begeleiden in bewustzijnsoefeningen die je stapsgewijs brengen naar je authentieke zelf; bron van vrede, liefde en wijsheid. 

 

HOE WERKT HET?

Je kunt op elk moment starten en de training in 7 weken afronden. Of je kunt je eigen tempo volgen en er langer over doen.

Investering: € 350,- ex btw

VOOR WIE

Voor leiders die zich realiseren dat verdere ontwikkeling van binnenuit komt en niet door meer kennis op te doen met je hoofd. Je bent bereid om uit je huidige denkkader te stappen en op een andere manier naar jezelf te kijken.

ADVIESGESPREK

Wil je weten of het programma bij je past?
Bel of mail voor een vrijblijvend advies.