OVER MARIAN

MarianvandenHoek

Na een economische studie en een wereldreis startte ik in de commerciële sector. De hoge verwachting dat de functie van manager mij al het geluk ging brengen kwam niet uit. Het werd het startpunt van mijn zoektocht naar grotere innerlijke vrede en geluk. Ik volgde vele verschillende opleidingen en trainingen van toegepaste psychologie en NLP tot energetisch werk, intuïtieve- en bewustzijn ontwikkeling.

Mijn zoektocht kwam ten einde toen ik besefte dat ik niets aan mezelf hoefde te veranderen, of in mijn omgeving, om vrede en geluk te ervaren. Ik ontdekte tevens dat innerlijke vrede de bron is voor ons ware potentieel en hogere eigen wijsheid.

In deze tijd van snelle veranderingen en een onvoorspelbare toekomst wordt er veel gevraagd van professionals, managers en ondernemers. Ik begeleid hen om zich te verbinden met hun ware potentieel zodat ze dicht bij zichzelf kunnen blijven in een dynamische omgeving, betere resultaten kunnen bereiken en met meer gemak hun doelen en ambities kunnen realiseren.

Daarbij zet ik o.a. mijn talent in om snel tot de kern van een situatie te komen. Mijn aanpak ligt in een combinatie van westerse psychologie en oosterse filosofieën. Daarnaast wil ik een brug slaan tussen ziel en zakelijkheid. Het is mijn overtuiging dat we in afstemming met onze authentieke bron en kracht een groter verschil kunnen maken in ons werk en missie.

Nu gratis deelname

Introductietraining
Authentiek Leiderschap

Ontdek in 4 lessen hoe je je toekomstbestendigheid vergroot