OVER MARIAN

MarianvandenHoek

Door snelle veranderingen in de maatschappij moeten bedrijven en organisaties voortdurend vernieuwen. Dat vraagt van leiders om continu op een hoog niveau te presteren. Om dit te kunnen is verbinden met de eigen missie, waarden en talenten belangrijk. 

Verder is het nodig om de modus van hard werken los te laten omdat stress en vernieuwing niet samengaan. Vanuit ontspanning word het prestatievermogen vergroot en kan er méér bereikt worden. Een authentieke leider leeft en werk vanuit zijn eigen essentie om van daaruit werkelijke verschil te maken voor de omgeving.

De aanpak van Marian is gericht op het leren afstemmen op een hoger bewustzijn en wijsheid. Een grotere kwaliteit van leven is dan mogelijk: impact maken met je ambities en tegelijk tijd en energie over hebben voor een gelukkig en gezond leven.

Tijdens haar eigen ontwikkeling ontdekte ze dat ze heldervoelend is. Deze kwaliteit verbind ze nu met haar coachingsvaardigheden. Marian studeerde economische studies en heeft ruim 20 jaar ervaring in de corporate sector. Ze schreef het ebook ‘7 sleutels voor Authentiek Leiderschap’ voor leiders die hun missie willen realiseren met minder inspanning.

Wil je leren hoe je met minder inspanning je missie en ambities kunt realiseren?

Download dan nu het e-book 
‘7 sleutels voor Authentiek Leiderschap’

Stel je voor... meer bereiken door minder hard te werken

  • Authentiek Leiderschap voor leiders met ambities
  • Lees hoe je de grenzen van je eigen denken doorbreekt
  • Grotere impact door te werken vanuit ontspanning