OVER MARIAN

MarianvandenHoek

Waarschijnlijk ben je hier omdat je innerlijk wilt groeien, ontwikkelen.
De verandering in jezelf wil je meenemen voor vernieuwing in de buitenwereld voor meer passie in je leven en werk, vruchtbare samenwerkingen, meer impact met wat je doet. In de dagelijkse praktijk worstelen veel ondernemers en professionals hiermee. 

MIJN NAAM IS MARIAN VAN DEN HOEK
Leiderschapscoach, met als specialisatie: authentiek leiderschap. Ik begeleid en ondersteun je in het innerlijk werk wat je te doen hebt om vanuit wijsheid en bezieling je persoonlijke wensen en zakelijke ambities te realiseren. Naast individuele coaching begeleid ik teams binnen organisaties naar een effectievere samenwerking in mijn rol als teamcoach.

ACHTERGROND
Mijn passie voor authentiek leiderschap begon met mijn interesse in intuïtieve intelligentie. Na mijn studie economie en een paar jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening volgde ik een opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Het bracht me een diep vertrouwen om mijn eigen pad te volgen.

Een paar jaar later had ik op vakantie op Hawaii een spontane verruimende bewustzijnservaring. Ik begreep toen nog niet helemaal wat er gebeurd was. Het was de aanleiding om mij meer te verdiepen in ontwikkeling van bewustzijn. Ik volgde daarvoor coach- en trainers opleidingen en verdiepende trainingen om mijzelf te specialiseren in authentiek leiderschap. Inspiratiebronnen zijn o.a. Theory U, Transformational Presence en non dualiteit.

CREËER IMPACT MET AUTHENTIEK LEIDERSCHAP
Met Creëer Impact wil ik ruimte bieden aan bezinning in een realiteit die steeds sneller gaat. Datgene wat we in de wereld willen zien begint bij onszelf. Authentiek leiderschap brengt verandering van binnen naar buiten en is daarom transformerend. Het heeft impact op jezelf én anderen. 

GA JIJ HIER OOK VOOR?
Het is mijn talent om snel de kern van een probleem te zien waardoor transformatie mogelijk is voor meer innerlijke vrijheid en groei. Kenmerkend voor hoe ik werk is luisteren zonder oordeel, warme aandacht voor de ander, scherp spiegelend waar nodig, intuïtief, praktisch en doelgericht. Het gaat bij mij om bezieling: het samenbrengen van verstand en gevoel, hoofd en hart. 

AANBOD
In de begeleiding gebruik ik kennis vanuit de westerse psychologie, neurowetenschap en oosterse filosofie.