OVER

HOE WE KIJKEN NAAR LEIDERSCHAP

Wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe vorm van leiderschap: authentiek leiderschap. De beste interventies en programma’s inzetten in organisaties om gewenste resultaten te bereiken is niet meer toereikend.

Je staat van zijn, je ‘presence’ of kwaliteit van aanwezigheid, heeft ook invloed op de resultaten die je bereikt en hoe je ze bereikt. Door een ruimer bewustzijn te ontwikkelen geef je ruimte aan dat wat authentiek aan jou is, namelijk: rust, vreugde, wijsheid en intuïtie. Werken vanuit dit ruimere bewustzijn kunnen managers en professionals met minder moeite meer bereiken.

Leiderschap in de 21e eeuw vraagt om eerst de weg naar binnen te nemen om vervolgens te verbinden met de omgeving. Juíst in een tijd met zoveel onzekerheid is dit van essentieel belang.

WAT WE BIJ KLANTEN ZIEN

Veel managers en professionals werken in een veeleisende omgeving waarin klanten, collega’s, situaties, veranderingen in de markt continu om hun aandacht vragen. De aandacht is daardoor voor het grootste deel van de tijd naar buiten gericht.

Hun denken en handelen worden dan te veel geleid door de omgeving. Om zoveel mogelijk gedaan te krijgen gaan ze varen op de automatische piloot. Daardoor worden ze veel minder effectief. Als gevolg moeten ze nog harder werken om resultaten te realiseren. Het gevaar daarbij is dat ze energie en werkplezier verliezen en de verbinding met zichzelf en anderen. 

WIJ HELPEN JOU OM TE FLOREREN

Het is mijn passie om mensen te helpen hun volle potentieel te benutten. Wanneer jij kunt floreren dat heeft dat ook een positief effect op je omgeving. De werkwijze daarvoor ligt niet in het sleutelen aan jezelf om ‘beter’ te worden.
De sleutel ligt in het kunnen overstijgen van het ego-bewustzijn om te kunnen leven en werken vanuit een ruimer bewustzijn met de kracht van transformatie.

"Alles wat leeft heeft de aangeboren drijfveer om tot bloei te komen"

LEIDERSCHAPSCOACH MARIAN

Na een studie economie startte ik mijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening. Van daaruit heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van leiderschap en bewustzijn ontwikkeling. Vervolgens heb ik me gespecialiseerd in het nieuwe leiderschap. Inspiratiebronnen voor mij zijn o.a.: Theory U, Transformational Presence, non-dualiteit.

Ik ben intuïtief én rationeel. Daardoor kan ik snel tot de kern komen en belemmerende patronen opmerken. In de begeleiding gebruik ik een mix van kennis en inzichten uit de westerse psychologie, neurowetenschap en oosterse filosofie. Kenmerkend voor hoe ik werk is luisteren zonder oordeel, warme aandacht voor de ander en scherp spiegelend waar nodig.

 

WAAROM CREEER IMPACT

Met Creëer Impact wil ik een groeiende groep mensen en organisaties begeleiden die beseffen dat alleen vakkennis bijhouden niet meer voldoende is om verschil te maken. Voor hen wil ik ruimte bieden voor bewustzijnsontwikkeling. Vertragen en reflectie in een snel veranderende wereld brengt je verder dan doorgaan op dezelfde manier. Met de ruimte die ontstaat in jezelf vergroot je je effectiviteit en invloed vanuit authenticiteit.

ONS AANBOD