OVER

HOE WE KIJKEN NAAR LEIDERSCHAP

Leiderschap is niet alleen een formele functie. Het gaat veel verder. Een leider is in onze ogen iemand die een betere toekomst voor zichzelf of anderen, team of organisatie heeft.

Leiderschap is daarbij nodig om ambities en idealen vorm te geven. De manier waarop we dat doen schiet steeds meer te kort. Op meso en macro niveau is dit te zien in het groot aantal crisissen die niet eenvoudig op te lossen zijn.

Een nieuw leiderschap is nodig. We moeten terug naar de kern: leiderschap begint bij jezelf. Maar nu niet meer vanuit het kader van de persoonlijkheid. Je bént niet een persoonlijkheid maar hébt een persoonlijkheid. 

Vanuit het nieuwe leiderschap denk en handel je vanuit een ruimer bewustzijn dat voorbij gaat aan de beperkingen van het dagelijkse ego-bewustzijn.
Daarmee vergroot je de kwaliteit van je aanwezigheid, je Presence. Wat je zegt en doet hebben hierdoor meer impact waardoor je met minder moeite meer bereikt.

WAT WE BIJ KLANTEN ZIEN

Veel managers en professionals werken in een veeleisende omgeving waarin klanten, collega’s, situaties, veranderingen in de markt continu om hun aandacht vragen. De aandacht is daardoor voor het grootste deel van de tijd naar buiten gericht.

Dit is meestal onbewust maar heeft als risico dat ze niet dicht bij zichzelf blijven. Het eigen innerlijk kompas voor de juiste keuzes belandt meer op de achtergrond. Bij (werk)druk komt men in de stand van de automatische piloot. Dit maakt ze minder effectief. Men gaat dan nog harder werken om korte en lange termijn doelen te bereiken. Op de middellange termijn verliezen ze energie en werkplezier en de verbinding met anderen. 

WIJ HELPEN JOU OM TE FLOREREN

Het is mijn passie om mensen te helpen hun volle potentieel te benutten. Wanneer jij kunt floreren dat heeft dat ook een positief effect op je omgeving. De werkwijze daarbij ligt niet in het sleutelen aan jezelf om ‘beter’ te worden.
De sleutel ligt in het kunnen overstijgen van het ego-bewustzijn om te kunnen leven en werken vanuit een hogere staat van zijn met de kracht van transformatie en wijsheid. Daar helpen we je graag bij.

"Alles wat leeft heeft de aangeboren drijfveer om tot bloei te komen"

LEIDERSCHAPSCOACH MARIAN

Na een studie economie startte ik mijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening. Van daaruit heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van leiderschap en bewustzijn ontwikkeling. Vervolgens heb ik me gespecialiseerd in het nieuwe leiderschap. Inspiratiebronnen voor mij zijn o.a.: Theory U, Transformational Presence, non-dualiteit.

Ik ben intuïtief én rationeel. Daardoor kan ik snel tot de kern komen en belemmerende patronen opmerken. In de begeleiding gebruik ik een mix van kennis en inzichten uit de westerse psychologie, neurowetenschap en oosterse filosofie. Kenmerkend voor hoe ik werk is luisteren zonder oordeel, warme aandacht voor de ander en scherp spiegelend waar nodig.

 

WAAROM CREEER IMPACT

Met Creëer Impact wil ik ondernemers, leidinggevenden, professionals, coaches en trainers begeleiden die beseffen dat alleen vakkennis bijhouden niet meer voldoende is om écht verschil te maken. Voor hen wil ik ruimte bieden voor bewustzijnsontwikkeling. Vanuit een hoger bewustzijnsniveau kunnen problemen (bij mens en organisatie) opgelost worden die met het huidige denkkader niet bereikbaar zijn.

ONS AANBOD