persoonlijke sessie

In één sessie antwoord
op een vraag die je bezighoudt

.

Authentiek leiderschap gaat over jezelf zo organiseren zodat je rust en kalmte kunt ervaren. Vanuit dat centrum ben je beter in staat om helder te denken en relaties te verbeteren en verdiepen. Ook kun je intuïtief beter aanvoelen wat er speelt in je omgeving. Deze extra bron van informatie helpt je om effectiever te handelen.

Soms zijn er situaties en gebeurtenissen die meer met je doen dan je zou willen. Of je ziet bepaalde problemen steeds terugkomen. Elke keer als je ermee wordt geconfronteerd voel je onrust in de vorm van bijvoorbeeld frustratie en onmacht. Het haalt je weg uit je centrum. 

Het loopt niet zoals je wilt dat het gaat. Waar het niet lekker loopt, daar liggen kansen en mogelijkheden om te groeien. In een persoonlijk consult sta je stil bij jezelf. Je hebt een werk of privé gerelateerde vraag waar je nog geen bevredigend antwoord hebt gevonden. 

groei in bewustzijn

Echte verandering komt van binnenuit

 

In een persoonlijke consult kun je je ontwikkeling versnellen doordat je de tijd neemt om even stil te staan.

Ik coach je om tot de kern te komen van de situatie. De vervolgstappen worden dan duidelijker en vanzelfsprekender omdat je beter weet wat de situatie van jou vraagt.

Stilstaan bij wat voor jou echt belangrijk is.

werkwijze

krijgen wat je nodig hebt

.

aanpak

In een  gesprek via Zoom of Skype gaan we dieper in op de situatie. Mijn coachingstechnieken combineer ik met mijn intuïtie waardoor we sneller tot de kern komen van de situatie. De sessie duurt ongeveer een uur.

impact

Door deze diepgang doe je doorslaggevende inzichten op en vind je waardevolle antwoorden op wat jou bezighoudt. 

PRAKTISCH

Mail of bel me voor het maken van een afspraak of als je behoefte hebt aan meer informatie.