training authentiek leiderschap

Energiek leven & effectief werken

maak verschil voor jezelf en anderen

energiek leven en effectief werken

Je hebt een boeiende baan met uitdagingen en verantwoordelijkheden. Drukte, stress en verandering horen bij je werk. Een stap extra zetten om gewenste resultaten te realiseren vind je heel normaal. Doelen behalen geeft je voldoening. Maar het werk vraagt ook veel van je.

Herken je dit? Er zijn dagen dat je geleefd wordt en jezelf enigszins verliest. Vermoeidheid speelt vaker op en voor je privé leven heb je minder energie. De rust en helderheid ontbreekt om keuzes te maken met hoofd en hart. En je omgeving merkt het ook aan je wanneer het druk is in je baan. Dan is je werkplezier soms even helemaal weg… Je beseft dat je meer balans en energie nodig hebt om goed te kunnen blijven presteren. 

In deze training ga je je bewustzijn vergroten om meer rust te gaan ervaren in de drukte van je werkdag. Het bewust werken vanuit kalmte werkt heel krachtig. Het zorgt voor meer energie, meer focus bij taken en helderheid in je denken. Je hebt een beter contact met je intuïtieve vermogens voor nieuwe ideeën en oplossingen.

En je voelt niet alleen zelf het verschil. Werken vanuit ontspanning heeft ook effect op de mensen om je heen en je samenwerkingen.

Dit gaan we in 8 weken doen

HET PROGRAMMA BESTAAT UIT 4 MODULES

MODULE 1

Van reactie naar bewuste actie

De mens is een gewoontedier. Echter hoe minder je vanuit vaste patronen reageert op je omgeving, hoe effectiever je kunt handelen in de huidige situatie om je doelen te bereiken. Je krijgt inzicht in hoe de denkgeest werkt. Gewoonte patronen in denken en doen neem je onder de loep. Zet stappen om los te komen van ineffectieve (werk) routines en patronen.

MODULE 2

Veerkrachtig blijven onder druk

We leven in een tijd met veel verandering en onzekerheid. Je denkende brein wordt zwaarder belast dan ooit. Deze spanning of stress heeft een effect op de fysiologie van je lichaam en je brein. Je leert dit te herkennen en hoe je adequaat kunt reageren op lastige situaties. Zo blijf je krachtig om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

MODULE 3

Emotionele intelligentie

Emoties kleuren onze kijk op situaties en bepalen ons gedrag. Het erkennen van je emoties is daarom van belang. De neiging is echter om lastige emoties, bewust of onbewust, te onderdrukken. Dit kost je veel energie. Leer hoe je effectief omgaat met moeilijke emoties waardoor je sneller innerlijke rust ervaart.

MODULE 4

Energiemanagement

Energiek kunnen werken is de basis om continu te kunnen presteren. Je leert welke gewoontes in de weg staan om eind van de dag nog energie over te houden voor je privé leven. Je leert nieuwe strategieën voor een duurzame en stevige persoonlijke energiebalans zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

authentiek leiderschap

voor wie

Voor leidinggevenden en professionals met een veeleisende baan en zich realiseren dat er meer nodig is dan vakkennis om continu optimaal te presteren. Je hebt behoefte aan meer verdieping en zelfinzicht om bij jezelf te blijven en tegelijkertijd te kunnen voldoen aan wat er van je wordt gevraagd.

In-company 

De wereld kenmerkt zich door snelle veranderingen en een hoge onzekerheid met betrekking tot de toekomst. In veel organisaties ligt daardoor de werkdruk hoog en wordt er veel van leidinggevenden en professionals verwacht. Kennis is snel verouderd in een omgeving die constant in beweging is. Er wordt daarom steeds meer een beroep gedaan op het innerlijk kompas en creativiteit van professionals om richting te geven aan een betere toekomst. Dit innerlijk kompas, je wijsheid en intuïtie werkt optimaal vanuit een ontspannen staat. Neem contact op voor meer informatie over in-company trainingen.

"Ontspanning is je natuurlijke staat. Dat is authentiek aan jou.
Het is onrust dat komt en gaat"

Resultaat van de training

Ontspannen werken in een dynamische omgeving

.

minder stress meer rust>>

 • Je ervaart minder spanning waardoor je beter in contact blijft met zowel jezelf als met anderen.
 • Je kunt adequaat reageren op stressvolle, lastige of uitdagende situaties.
 • Meer overzicht en helderheid voor maken van goede keuzes
 • Je kunt je beter concentreren

meer energie>>

 • Werk en privé zijn in balans doordat je beter afstand kunt nemen van je werk.
 • Je bent in staat om dieper te ontspannen en je op te laden met nieuwe energie
 • Je hebt nieuwe duurzame routines ontwikkelt om je energieniveau op peil te houden gedurende de dag.

vergroten effectiviteit>>

 • Inzicht in beperkende gewoontes die je persoonlijke effectiviteit in de weg staan.
 • Je doelen in je werk bereik je met meer gemak.
 • Meer innerlijke rust maakt je creatiever in het vinden van nieuwe oplossingen om je afdeling, klant of organisatie naar een hoger niveau te brengen.

dit krijg je

volledige ondersteuning
met blended learning

 • 3 dagdelen training inclusief een gezonde lunch en snacks
 • Een assessment en intakegesprek om je persoonlijke doel te bepalen
 • 8 online lessen met theorie, oefeningen en opdrachten om nieuwe kennis en vaardigheden te integreren in de dagelijkse (werk)leven 
 • 4 live meetings online waarin je geïnspireerd wordt en gewoon vanuit huis je vragen kunt stellen
 • Voor het optimale resultaat maak je ruimte voor dagelijkse oefeningen van 15 tot 30 minuten

wanneer & hoe laat

Praktische informatie

 • Maandag 10 mei:     9.00 – 13.00 uur
 • Maandag 7 juni:       9.00 – 16.30 uur
 • Locatie:                      omgeving Utrecht
 • Investering:              € 595,- ex btw 

wil je weten of het programma bij je past?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Wil je leren hoe je met minder inspanning je missie en ambities kunt realiseren?

Download dan nu het e-book 
‘7 sleutels voor Authentiek Leiderschap’