1 daagse training
PRESENCE@WORK

Ontdek hoe je de impact
van je acties en handelen vergroot

Presence gaat over de kwaliteit van je aanwezigheid. Het is een verhoogde staat van zijn dat het beste van jezelf naar boven brengt. Je ervaart rust, vertrouwen en wijsheid ongeacht de omstandigheden. Deze kwaliteit heeft ook een uitwerking op je omgeving. Anderen voelen zich meer gezien waardoor je beter in verbinding blijft. 

Vanuit deze plek in jezelf ben je afgestemd op het grotere geheel. Je hebt tevens toegang tot je intelligente creatiekracht die je helpt te bewegen naar de gewenste verandering en groei. Met een ogenschijnlijk kleine actie kun je een grote positieve verandering teweeg brengen voor je team, afdeling en/of klanten.

Werk jij hard om verandering en groei te realiseren bij de ander of je team? Ben je aan het trekken en duwen om het gewenste resultaat te bereiken? Zoek je naar nieuwe tools of methodiek als oplossing? 

Het is vaak ons eigen gedrag dat de zwakke schakel is tussen het beoogde plan en de resultaten die we boeken. Ons gedrag volgt uit ons dagelijks bewustzijn dat beperkt is door persoonlijke behoeften, vaste overtuigingen en emoties. Daarbij is het gevoelig voor werkdruk en spanning. Al deze factoren maken dat problemen en uitdagingen benaderd worden vanuit oude patronen en strategieën. 

In Presence overstijg je het dagelijkse bewustzijn. Daardoor kun je het potentieel van mogelijkheden aanboren en ben je veel effectiever in nieuwe situaties. Het belichamen van Presence is daarom een belangrijke vaardigheid voor iedereen die met mensen werkt. Het is een van de competenties van ICF (Internationale Coaching Organisatie). En steeds vaker is het een onderdeel van leiderschapsprogramma’s.

Wil je eerst nog meer onderzoeken wat Presence voor je kan betekenen? Meld je dan aan voor de online inspiratieworkshop De kracht van Presence.

PROGRAMMA

WAT WE GAAN DOEN

De route om Presence je eigen te maken verloopt via het ervarend leren. Verwacht daarom een diepgaande en ervaringsgerichte training waarin we met verschillende werkvormen aan de slag gaan. Dit zorgt ervoor dat je je kennis met betrekking tot Presence op gevoelsniveau verdiept. Aan bod komt onder andere:

 • Leer hoe je jezelf naar een alerte, neutrale en ontspannen houding brengt
 • Presence behouden in moeilijke situaties
 • Verbinding maken met de aangeboren creatieve intelligente kracht in jezelf
 • Herken de meest voorkomende hindernissen die je uit Presence houden
 • Leer hoe je het beperkte geconditioneerde bewustzijn kunt overstijgen

Aan het eind van de trainingsdag heb je de kennis en ervaring om Presence toe te passen in je dagelijkse werk. 

Na 2 weken is er een individueel coachingsgesprek. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor vragen naar aanleiding van je ervaringen. Tevens geef ik je advies met betrekking tot de persoonlijke uitdagingen waar jij mee te maken hebt zodat je je Presence verder kunt versterken.

Vanuit Presence is meer mogelijk dan
je van te voren had kunnen bedenken.

VOOR WIE

Voor leidinggevenden, HR professionals, verandermanagers en coaches die 

 • veel met mensen samenwerken om een betere toekomst te realiseren
 • vanuit rust, vertrouwen en wijsheid willen samenwerken met anderen
 • hun eigen effectiviteit willen aanscherpen
 • hun vermogen van diep luisteren willen vergroten

AGENDA

TIJD MAKEN VOOR VERTICALE ONTWIKKELING

 

 • maandag 8 mei
 • maandag 5 juni

PRAKTISCH

GOED OM TE WETEN

 • Investering: € 295,- ex btw (Trainingsdag met koffie, thee en lunch + coachingsgesprek)
 • Prijs in inclusief: locatie, koffie, thee, lunch en individueel coachingsgesprek
 • Locatie: omgeving Utrecht
 • Tijd: 9.30 – 16.30 uur
 • De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers

De training kan ook in-company verzorgd worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

AANMELDEN

Meld je aan voor de training door een mail te sturen naar info@creeerimpact.nl. Je ontvangt per mail een bevestiging. Je deelname is definitief na betaling van de factuur.