Zijnsgericht Coaching
VERTICALE ONTWIKKELING

In deze vorm van coaching word nadrukkelijk gewerkt vanuit de bewustzijnslaag in de mens. 

Vroeg of laat komen we erachter dat we het ego niet zijn. Toch kunnen we nog verstrikt raken in de verhalen en mechanismen van het ego. We helpen je om op een andere manier daarnaar te kijken en te gaan verhouden. 

HANDELEN VANUIT EEN RUIMER BEWUSTZIJN

In Zijnsgericht coaching verbind je jezelf met een diepere laag in je zelf, je authentieke kern. Tevens onderzoeken we de mechanismen die je vasthouden in het construct van het ego. Interne belemmeringen zitten in het geconditioneerde ego-bewustzijn. De emoties die daaronder liggen worden doorvoelt voor transformatie. Zo wordt wat niet authentiek aan jou is losgelaten. Daarmee maak je de weg vrij voor een groter bewustzijn van wijsheid en innerlijke rust.

RESULTAAT

Je vind een stevig anker in jezelf en laat identificatie los waardoor je een grotere innerlijke vrijheid gaat ervaren. Daardoor kun je andere keuzes gaan maken, keuzes die bij jou passen en die leiden tot nieuw handelen.  

PRAKTISCH

We starten met een intakegesprek en onderzoeken of deze diepgaande vorm van coaching bij jou past. We maken met elkaar kennis en maken de coachvraag concreet. Je kunt een traject van ongeveer 6 sessies verwachten. Coaching vindt plaats in omgeving Utrecht of Haarlem. En online behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op voor het plannen van een intakegesprek of voor meer informatie: info@creeerimpact.nl